ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری با اجرای پروژههای ملی، به دنبال توسعه تولیدات حوزه زیستی و بالا بردن کیفیت این محصولات است.
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری با اجرای پروژههای ملی، به دنبال توسعه تولیدات حوزه زیستی و بالا بردن کیفیت این محصولات است.
به گزارش سیتنا، ارتقاء فناوریهای زیستی و نفوذ آنها در بخش تولید محصولات زیستی بدون استفاده از ابزارهای نوین و فناوری اطلاعات بازدهی پائینی دارد و در برخی موارد توجیه اقتصادی نیز ندارد. بنابراین بهره برداری از این فناوری در تولید محصولات زیستی مزایای متعددی دارد. بر همین اساس در کشور ۱۰ پروژه ملی برای تحقق این هدف اجرایی می شود.
ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای این پروژهها به دنبال توسعه تولیدات حوزه زیستی و بالا بردن کیفیت این محصولات است. در همین راستا نیز عملیاتی کردن پنج پروژه «توسعه اینترنت اشیاء در هوشمندسازی مراکز تولید محصولات زیستی» و پنج پروژه «توسعه سنجش از دور برای تولید محصولات زیستی کشاورزی» را در دستور کار قرار داده است.
توسعه مصرف آفت کشها، کودهای زیستی، تولید محصولات سالم کشاورزی و غیره بر اساس اکوسیستم دیجیتال امکان راهنمایی و هدایت کشاورزان برای افزایش عملکرد، تولید محصول سالم و افزایش بهرهوری در بخش کشاورزی را فراهم می کند.
اینترنت اشیاء، سنجش از دور و هوشمندسازی به عنوان ابزاری برای افزایش بهرهوری، مدیریت صحیح، افزایش تولید، تسهیل نفوذ فناوری و غیره کاربرد دارد. بر همین مبنا توسعه فناوری اطلاعات به ارتقای تولیدات می انجامد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت برای موسسه علمی آینده سازان محفوظ است.
طراحی و آماده سازی: استودیو هنر ایده نگار