به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وحید امجدی، مدیرعامل شرکت راهکار هوشمند مهام کاسپین در مورد محصولات این شرکت گفت: گروه مهام از سال 1395 با محوریت تولید محصولات تکنولوژیک در حوزه اینترنت اشیاء تشکیل شد.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وحید امجدی، مدیرعامل شرکت راهکار هوشمند مهام کاسپین در مورد محصولات این شرکت گفت: گروه مهام از سال ۱۳۹۵ با محوریت تولید محصولات تکنولوژیک در حوزه اینترنت اشیاء تشکیل شد. سال ۱۳۹۶ نیز اولین محصول گروه مهام به تولید رسید و در سال ۱۳۹۷ شرکت ما به صورت رسمی ثبت و دانش بنیان شد.
وی در مورد محصول این شرکت با عنوان مدیریت زنبورستان و کندوی هوشمند «بیدار» گفت: این محصول که به صورت نرمافزاری و سختافزاری طراحی و تولید شده است، در حوزه فناوری اینترنت اشیاء تعریف میشود و محل کاربرد آن در بخش کشاورزی و مجموعه زنبورداری است. این محصول برای حفاظت از جمعیت کندوهای زنبور عسل در برابر تلفات بیماریها، تلفات آفتهای مختلف و سرمای زمستان تولید شده و کارکرد اصلی آن جمعآوری اطلاعات، کنترل دما و رطوبت داخل کندو است.
مدیرعامل شرکت راهکار هوشمند مهام کاسپین ادامه داد: مدیریت زنبورستان و کندوی هوشمند «بیدار» بر روی همه کندوهای رایج و استانداردی که وجود دارد قابل نصب بوده و از اپلیکیشن اندروید نیز برخوردار است.
امجدی مصرف کننده نهایی این محصول را زنبورداران اعلام کرد و گفت: زنبورداران ایران در عرصه بینالمللی در رنکینگ تعداد کندوها، در رتبه چهارم جهان قرار دارند و در حال حاضر ورود این محصول به بازار ایران با حدود ۱۰ میلیون کندو و ترکیه با ۱۱/۵ میلیون کندو را با همسرمایهگذاری صندوق نوآوری از امسال شروع کردیم.
وی به تسهیلات دریافتی از صندوق نوآوری برای طراحی مدیریت زنبورستان و کندوی هوشمند «بیدار» اشاره کرد و افزود: در مرحله اول تولید این محصول، تسهیلات نمونهسازی را از صندوق نوآوری دریافت کردیم که به تولید و تکمیل زیرساختهای شرکت ما کمک کرد و در مرحله پیش تولید و ورود به بازار نیز نیاز به سرمایه مجدد داشتیم که در سال ۹۹ پروسه همسرمایهگذاری با صندوق را به نتیجه رساندیم.
مدیرعامل شرکت راهکار هوشمند مهام کاسپین با بیان اینکه این محصول با قیمت حدود ۱۵۰ دلار در بازارهای جهانی عرضه میشود، بیان کرد: ما این محصول را با قیمت حدود ۹۰ دلار به ترکیه صادر کردهایم.
امجدی در مورد صادرات این محصول نیز گفت: در حال حاضر قرارداد نمایندگی را برای استقرار در پایگاه صادراتی استانبول امضا کردیم و در آیندهای نزدیک جلسات B2B را نیز با مشتریان ترک زبان برگزار خواهیم کرد تا اولین محصول ما در ترکیه ارائه شود. البته برای استقرار در پایگاه کنیا هم تفاهمنامه اولیه را امضا کردهایم؛ کنیا به عنوان یکی از قطبهای اصلی زنبورداری در جهان مطرح است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت برای موسسه علمی آینده سازان محفوظ است.
طراحی و آماده سازی: استودیو هنر ایده نگار