سخنگوی کمیسیون حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی در مجلس گفت: با همکاری شرکتهای دانشبنیان برتر حوزه فناوری اطلاعات پلتفرم اینترنت اشیا در کشور راهاندازی میشود.
سخنگوی کمیسیون حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی در مجلس گفت: با همکاری شرکتهای دانشبنیان برتر حوزه فناوری اطلاعات پلتفرم اینترنت اشیا در کشور راهاندازی میشود.
لطفالله سیاهکلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به برگزاری جلسه بین اعضای کمیته فناوریهای نوین و دانشبنیان کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با شرکتهای دانشبنیان پیشرو در حوزه آیتی اظهار داشت: موضوع این جلسه ایجاد پلتفرم آیاوتی بود.
چرا که قرار است با همکاری شرکتهای دانشبنیان برتر حوزه فناوری اطلاعات پلتفرم اینترنت اشیا در کشور راهاندازی شود.
وی اضافه کرد: به هر حال با آمدن اینترنت و فضای مجازی هم در حکمرانی و هم در حوزه سبک زندگی تغییرات اساسی ایجاد شده که بشر را به سمت هوشمندسازی و شفافسازی حرکت میدهد و فناوری ارتباطات هم در جهت تحقق این ۲ هدف کار میکند.
سیاهکلی با بیان اینکه هوشمندسازی از فرد، خانه، شهر و کشور شروع شده و تا جهان تسری مییابد، گفت: در این حوزه هم آیاوتی یا همان اینترنت اشیاء محور بسیار مهمی در حوزه فضای مجازی است که در دنیا سالهاست کلید خورده و در کشور ما هم طی چند سال اخیر فعالیتهایی در این حوزه صورت گرفته و امروز شرکتهای دانشبنیان ایرانی در زمینه اینترنت اشیا کارهای بزرگی کردهاند.
وی ادامه داد: در پلتفرم آیاوتی یا همان اینترنت اشیا همه محصولاتی که محل داده خواهند بود، به یک شبکه بزرگ وصل خواهند شد و از این طریق مدیریت خواهند شد. چه این محصولات چه اطلاعات بدهند و چه اطلاعات بگیرند. در واقع همه کسانی یک گجت یا وسیلهای دارند که این وسیله به اینترنت وصل میشود، میتوانند در بستر اینترنت اشیاء با هم تعامل داشته باشند.
“اینترنت اشیا” از کنترل علائم حیاتی بیماران تا مدیریت مصرف انرژینمایش اختراعات دانشآموزان ایرانی در حوزه اینترنت اشیا در نمایشگاه “هوشمندشو”اختراع گلخانههای هوشمند بر پایه فناوری IOT و کشاورزی هیدروپونیک/گذار از کشاورزی سنتی ایران با ورود اینترنت اشیا
پلتفرم اینترنت اشیاء میتواند مغز متفکر مدیریت هوشمند کشور باشد
رئیس کمیته فناوریهای نوین و دانشبنیان مجلس در بخش دیگری از سخنانش به لزوم مشارکت همه شرکتهای فعال در فضای مجازی در توسعه این پلتفرم تأکید کرد و گفت: اگر بتوانیم تجهیزاتی مانند تبلت، گوشی تلفن همراه، رایانه شخصی و لپتاپ و تلویزیون هوشمند مردم را به این پلتفرم متصل کنیم، آن وقت میتوانیم اطلاعات خوبی در مورد نحوه استفاده مردم از فضای مجازی کسب کنیم.
سیاهکلی افزود: به دست آوردن این اطلاعات میتواند نقاط ضعف و قوت حضور فضای مجازی در کشور ما را به صورت دقیق به ما نشان دهد. ضمن اینکه از پلتفرم اینترنت اشیا در حوزههایی مانند کنترل میزان مصرف برق در بخشهای مختلف خانگی و صنعتی هم میتوانیم استفاده کنیم و این پلتفرم میتوانند مغز متفکر مدیریت هوشمند ما در همه ابعاد حاکمیتی باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت برای موسسه علمی آینده سازان محفوظ است.
طراحی و آماده سازی: استودیو هنر ایده نگار